Mason Garments dames
Blog

Mason Garments dames: op stap met leuke schoen

Ik wandel graag en veel. In het weekend trek ik door heel Nederland om ergens een mooie wandeling te maken. En wandelen kun je in Nederland. Eigenlijk hoef je helemaal niet ver te reizen want vrijwel overal staan wandelingen uitgezet. In steeds mee gebieden kun je ook wandelen via wandelknooppunten. Ideaal als je uren wil zwerven, maar niet wil verdwalen. Voor al dat gewandel heb ik natuurlijk wel goede schoenen nodig. En omdat ik veel mede wandelaars tegenkom, mogen die schoenen ook nog wel een beetje leuk zijn. Dus het merk Mason Garments dames is voor mij ideaal. Heerlijk om op te lopen en nog leuk ook.

Mason Garments dames is echt Nederlands

Je zou het zo niet zeggen maar Mason Garments is een Nederlands merk. Het is opgericht door Rendi Aditia in 2012. Hij droomde al vroeg van een schoenenlijn die aansloot bij zijn wensen en interesses. En wat doe je dan? Nou, dan start je gewoon met ontwerpen en dan zoek je partners om je droom mee te realiseren. En dat lukte. De naam van zijn bedrijf verwijst ook meteen naar zijn motivatie Mason refereert naar  een masonic ideology. Dit betekent dat je je omringt door mensen die net zo gedreven zijn als jij en die er net zo hard naar streven om succesvol te zijn. En dat is dus duidelijk gelukt. De Mason Garments dames lijn is afwisselend, hip, luxe en aantrekkelijk. Een ideale schoen om de wandelpaden van Nederland op te gaan.

Paden op, lanen in

Voor de meeste wandelingen in Nederland heb je geen bergschoenen nodig. Zeker in de zomer kunnen de mooie Mason Garments dames sneakers prima mee de bossen en weilanden in. Bij steeds mee wandelingen krijg je ook een uitgebreide beschrijving mee van de paden die je kan tegenkomen. De kaarten van het wandelknooppunten netwerk in Brabant geven goed aan wat verhard is en wat niet. En zelfs de laarzenpaden, waar je gegarandeerd door modder of water loopt zijn aangegeven. Daar kun je dus mooi rekening mee houden als je een wandeling uitstippelt. Zo heb je altijd de juiste schoenen bij je. Wandel trouwens nooit zomaar een eind weg. Zorg altijd dat je je telefoon bij je hebt en een kaart. Denk eraan dat je soms in gebieden kunt zijn waar je bereik een stuk minder is. Natuurlijk heb je altijd wat te eten en te drinken bij je, gewoon voor je eigen veiligheid. Samen met een mooi paar schoenen zorgen deze maatregelen voor een prettige wandeling zonder zorgen.

 

Geef een reactie