Guess schoudertas
Blog

Guess schoudertas: ga nooit op stap zonder!

Waar ik ook heen ga, ik heb altijd een tas bij me. Net als vrijwel alle vrouwen, vermoed ik. Want ik heb nou eenmaal veel dingen die ik mee moet nemen. En dan maakt het niet uit of ik de natuur in ga of een winkelstraat: mijn tas zit altijd propvol. Een mooie, nieuwe Guess schoudertas komt dan ook echt van pas. Ik stop er mijn autopapieren in, een flesje water, zakdoekjes, make-up, telefoon, portemonnee en nog een hele hoop andere dinge die ik eigenlijk niet nodig heb. Maar ja, ik ga nu eenmaal voor het zekere. Beter mee verlegen dan om verlegen. Omdat ik vaak hele einden loop met zo’n tas, moet die tas natuurlijk wel comfortabel zijn. En hij moet er ook een beetje leuk uitzien. Een Guess schoudertas voldoet aan deze eisen. Dit bijzondere merk levert precies de producten waar ik zo dol op ben.

Een familiegeschiedenis

Guess is opgericht door de vier gebroeders Marciano. Elk van de broers had een eigen taak in het bedrijf dat was opgericht voor het ontwerpen van kleding voor zowel mannen als vrouwen. Guess was niet hun eerste onderneming. Voordat ze naar de Verenigde Staten kwamen hadden de broers al een aantal winkels in Frankrijk. Ze wisten dus wel waar ze aan begonnen. In 1981 kwamen ze aan in Los Angeles en daar openden ze hun eerste Guess winkel. Het merk was ook te koop bij Bloomingdale, een bekende, luxe winkel in de Verenigde Staten. Met hun opvallende manier van adverteren trokken ze de aandacht van het publiek. Niet alleen wonnen de broers prijzen met hun advertenties, bekende sterren en modellen gingen de kleding dragen. Drie van de broers zagen nu ok andere mogelijkheden. Zij wilden de kleding ook verkopen via de veel goedkopere keten Kmart. Broer George wilde het merk exclusief houden. Uiteindelijk verkocht hij zijn aandeel en de drie overige broers gingen samen verder.

Guess schoudertas: exclusief gevoel

Ondanks dat het merk nu ook voor de gewone mens beschikbaar is, geeft het dragen van Guess kleding of een Guess schoudertas je toch een exclusief gevoel. Dit merk staat voor luxe en design en je wil er graag mee gezien worden. Dus natuurlijk ga je op stap met je nieuwe Guess schoudertas waar je met gemak al je spulletjes in kwijt kunt. Hij draagt comfortabel en hij past natuurlijk ook prima bij de rest van je outfit. Dus pak die tas en ga op stap!

Geef een reactie