The North Face backpack en jacket
Blog

Mijn North Face jas is top!

The North Face is sinds kort een van mijn favoriete merken geworden. Het merk is uitstekend het hele jaar door te dragen. Dit komt doordat zij een zomer en winter collectie hebben. Zo heb je enorm veel t-shirts waar het The North Face logo op zichtbaar is. Deze t-shirts zijn echt super stijlvol en in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Het zijn wel vaak enkele kleur t-shirts dus je moet daar wel van houden.

The North Face jas

Mijn north face jas is echt super nice. Ik heb hem de hele zomer kunnen dragen en ben van plan om een jas aan te schaffen voor de winter. De jassen van The North Face waren eerst gericht op buitendraagbare kleding. Maar zijn nu meer richting stijl en functionaliteit gegaan. Maar wat onder zo een mooie jas hoort is een t-shirt of sweater.

Hoodies voor de komende winter

Het wordt natuurlijk alweer wat kouder en dit vraagt om wat meer laagjes kleding. Ik ben namelijk een echte koukleum en moet echt meerdere laagjes aan hebben. Anders heb ik het echt super koud! Maar gelukkig heb je van The North Face genoeg soorten hoodies en sweaters die ik boven mijn t-shirts kan dragen.

North Face backpacken

North Face heeft gigantisch veel backpacks die van sterke kwaliteit zijn. Deze rugzakken kan je gebruiken voor school of voor je werk. Ze zijn van goede kwaliteit en gericht op het drooghouden van je spullen. De backpacks zijn namelijk van waterdichte stof. Ze hebben daarnaast ook genoeg ruimte om je laptop en boeken in de bewaren. Naast het feit dat je de rugzakken voor je werk of school kan gebruiken, zijn ze ook goed te gebruiken als rugzak voor als je gaat backpacken. Ze bieden namelijk veel ruimte en hebben bijvoorbeeld plek voor een waterfles en je jas.

De kwaliteit

De kwaliteit van alle north face jassen zijn echt goed. Normaal deed ik slechts een jaar met een jas maar deze jas voelt nog zo goed aan na een jaar dat ik deze zeker volgend jaar nogmaals ga dragen. Daarnaast blijft hij ook stijlvol genoeg. De outdoor stijl is nog aanwezig maar kan gewoon casual gedragen worden naar je werk of school.

Heb jij nog leuke kleding die je graag aan mij wil laten zien? Dan kan dat door via het contactformulier een berichtje te sturen. Ik zie graag welke kleding jullie ook mooi vinden om te dragen. Als je nog anders tips hebt kan je me die ook laten weten!

Geef een reactie